VIZIJA LAG-a

Regija Bilogora-Papuk područje je uravnoteženog ekonomskog, društvenog i održivog razvoja, moderne, tehnološki razvijene ekonomije, kvalitetno educirane radne snage, aktivne lokalne zajednice, izraženih specifičnosti svojih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, regija izazova i mogućnosti, poželjna za život, rad i posjećivanje.

LAG BILOGORA-PAPUK DODJELJUJE NOVA BESPOVRATNA SREDSTVA

NATJEČAJ PRM-2/2021

Lokalna akcijska grupa „Bilogora-Papuk“  objavila je NOVI  NATJEČAJ - SEDMI PO REDU -DRUGI ZA  MJERU 1.1.1 LRS

Predmet natječaja: Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava za nositelje projekata koji imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a „Bilogora-Papuk“ 

Obuhvat područja LAG-a Bilogora-Papuk:Gradovi: Grubišno Polje i Daruvar i općine: Sirač, Đulovac, Dežanovac i Končanica

Ukupno raspoloživa sredstva po ovom natječaju: 648.945,78 HRK.

Najniža vrijednost  javne potpore iznosi 5.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti. Najviša ukupna vrijednost projekta iznosi 250.000 EUR, a najviša vrijednost javne potpore iznosi 25.000 EUR u kunskoj protuvrijednosti.

Prijave projekata podnose se u jednom (1) zatvorenom paketu/omotnici isključivo preporučenom poštom od 15.06.2021., a najkasnije do 19.07.2021.

Za zainteresirane prijavitelje održat će se jedna  radionica u fizičkom obliku na kojima će se prisutnima pojasniti uvjeti prihvatljivosti, kriteriji odabira i procedura prijave na LAG natječaj.Vrijeme i mjesto održavanja:

08.06.2021. (utorak), Grubišno Polje, gradska vijećnica, u 16:00  

U skladu sa epidemiološkim mjerama  radionici može prisustvovati najviše 15 osoba s obzirom na prostor pa Vas molimo da najavite svoj dolazak putem mail-a  lag.bilogora.papuk@gmail.com.   

NATJEČAJNU DOKUMENTACIJU   PREUZIMATE NA  SLIJEDEĆOJ POVEZNICI 

ILI NA  MREŽNOJ STRANICI - OPCIJA - NATJEČAJI - DRUGI LAG NATJEČAJ ZA MJERU 4.1.1 PRR - MJERU 1.1.1 LRS

AKTUALNE NOVOSTI