VIZIJA LAG-a

Regija Bilogora-Papuk područje je uravnoteženog ekonomskog, društvenog i održivog razvoja, moderne, tehnološki razvijene ekonomije, kvalitetno educirane radne snage, aktivne lokalne zajednice, izraženih specifičnosti svojih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, regija izazova i mogućnosti, poželjna za život, rad i posjećivanje.

Likovni natječaj

Likovni natječaj "PLODOVI JESENI U MOM ZAVIČAJU"

LAG "Bilogora-Papuk" u suradnji s osnovnim školama s područja LAG-a organizira likovni natječaj za učenike IV. razreda. Natječaj traje od 1. prosinca do 22. prosinca 2020. godine. Razredi troje učenika čiji će likovni radovi biti odabrani kao tri najbolja, biti će nagrađena paketom domaćih lokalnih proizvoda i slatkišima. 

U nastavku se nalazi cijeli tekst natječaja. 


LIKOVNI  NATJEČAJ
„PLODOVI  JESENI U MOM ZAVIČAJU“

1. Organizator likovnog Natječaja „Plodovi jeseni u mom zavičaju“ je Lokalna akcijska grupa „Bilogora-Papuk“ u suradnji s osnovnim školama s područja LAG-a.

2. U Natječaju sudjeluju polaznici IV. razreda osnovnih škola s područja LAG-a „Bilogora-Papuk“ svojim likovnim radovima na zadanu temu.

3. Natječajem se želi poboljšati svjesnost o važnosti poljoprivrednih  proizvoda s naglaskom na ekološku i održivu poljoprivrednu proizvodnju te očuvanje okoliša.

4. Teme natječaja su poljoprivredni i šumski plodovi. Izbor tehnike izrade likovnog rada nije propisan.

5. Natječaj traje od 01. prosinca do 22. prosinca 2020. godine.

6. Svaka od osnovnih škola koje sudjeluju u Natječaju organizirati će izradu likovnih radova po razrednim odjelima te odabir 5 najboljih radova koji će sudjelovati u Natječaju.

7. Odabrane radove preuzeti će LAG „Bilogora-Papuk“  koji će putem ocjenjivačkog povjerenstva sastavljenog od tri člana odabrati tri najbolja likovna uratka. O rezultatima Natječaja biti će obaviještene sve osnovne škole koje su sudjelovale u Natječaju, a rezultati likovnog Natječaja biti će objavljeni na mrežnim stranicama LAG-a „Bilogora-Papuk“.

8. Razredni odjel učenika čiji će rad biti odabran kao jedan od tri najbolja, biti će nagrađen paketom domaćih proizvoda lokalnih proizvođača  i slatkišima.

9. Sudionici  likovnog Natječaja „Plodovi jeseni u mom zavičaju“ suglasni su s korištenjem podataka (ime, prezime, razredni odjel) te objavom likovnih radova na mrežnoj stranici LAG-a „Bilogora-Papuk“. Sudionici  likovnog Natječaja suglasni su i s korištenjem likovnih uradaka u promotivne svrhe LAG-a.

10. LAG „Bilogora-Papuk“ zadržava pravo objavljivanja prijavljenih likovnih uradaka  u tiskanom i elektronskom izdanju publikacija LAG-a „Bilogora-Papuk“, pri čemu se obvezuje navoditi izvor likovnog rada.

AKTUALNE NOVOSTI