VIZIJA LAG-a

Regija Bilogora-Papuk područje je uravnoteženog ekonomskog, društvenog i održivog razvoja, moderne, tehnološki razvijene ekonomije, kvalitetno educirane radne snage, aktivne lokalne zajednice, izraženih specifičnosti svojih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, regija izazova i mogućnosti, poželjna za život, rad i posjećivanje.

Održana radionica u Grubišnom Polju za natječaj 1.1.2 LRS

Održana radionica u Grubišnom Polju za natječaj 1.1.2 LRS

U srijedu 14.12.2022. održana je radionica u Proizvodno poduzetničkom inkubatoru u Grubišnom Polju za potencijalne prijavitelje na novoobjavljeni LAG natječaj za tip operacije 1.1.2. LRS koji je sukladan tipu operacije 6.3.1. Programa ruralnog razvoja, a koji se odnosi na potporu malim poljoprivrednim gospodarstvima

Tijekom radionice govorilo se o uvjetima prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivim aktivnostima, o kriterijima odabira te o procesu prijave. Na radionici su prisustvovali konzultanti s područja Grubišnog Polja te zainteresirani nositelji OPG-ova. 

Slijedeća radionica vezana uz ovaj natječaj održati će se sutra, u utorak 20.12.2022. u gradskoj vijećnici u Daruvaru u 15:00. 

AKTUALNE NOVOSTI