VIZIJA LAG-a

Regija Bilogora-Papuk područje je uravnoteženog ekonomskog, društvenog i održivog razvoja, moderne, tehnološki razvijene ekonomije, kvalitetno educirane radne snage, aktivne lokalne zajednice, izraženih specifičnosti svojih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, regija izazova i mogućnosti, poželjna za život, rad i posjećivanje.

Pozivamo sve zainteresirane gospodarstvenike da popune i dostave obrazac projektnih ideja i na taj način sudjeluju u izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Bilogora-Papuk za razdoblje 2023.-2027.

Planirate li u idućih 4-5 godina investicije/ulaganje u razvoj poslovanja ili dopunsku djelatnost na gospodarstvu molimo Vas da ispunite dolje priloženi upitnik. U obrascu je dovoljno  okvirno naznačiti opis ulaganja i  iznos ulaganja.Ukoliko imate više područja ulaganja ili više projektnih ideja slobodno ih upišite u predviđeni prostor. 

Ispunjeni obrazac pošaljite nam natrag putem e-mail-a  na adresu info@lag-bilogora-papuk.hr  ili ga donesite ispunjenog u ured LAG-a ili u ured u najbližoj jedinici lokalne samouprve. 

Obrazac projektna ideja-gospodarstvo-word

Obrazac projektna ideja-gospodarstvo-pdf

AKTUALNE NOVOSTI