VISION LAG-a

Region Bilogora ­ Papuk bereich ist ausgewogene wirtschaftliche, soziale und nachhaltige Entwicklung, modern, technologisch entwickelten Volkswirtschaften, gut ausgebildete Arbeitskräfte, aktive Gemeinde, ausgedrückt, die Besonderheiten ihrer natürlichen, historischen und kulturellen ressourcen, die Region der Chancen und Herausforderungen, bevorzugt zum Leben, Arbeiten und Besuch.

Likovni natječaj za osnovnoškolce na temu "Životinje u seoskom dvorištu"

LAG „Bilogora-Papuk“ u suradnji sa osnovnim školama sa područja LAG-a organizira novi likovni natječaj pod nazivom Životinje u seoskom dvorištu“.

U Natječaju mogu sudjelovati učenici  IV razreda osnovnih škola sa područja LAG-a „Bilogora-Papuk“ svojim likovnim radovima na zadanu temu. Natječajem se želi promovirati ruralni prostor i poljoprivreda kao djelatnost. Teme natječaja su domaće životinje u seoskom dvorištu. Izbor tehnike izrade likovnog rada nije propisan.

Natječaj traje od 01. listopada 2023 godine do  15.prosinca 2023. godine.

Ovim putem pozivamo sve škole sa područja LAG-a da organiziraju izradu likovnih radova po razrednim odjelima te odaberu 7 najboljih radova na razini škole koji će sudjelovati u Natječaju.

Odabrane radove preuzeti će LAG „Bilogora-Papuk“  koji će putem ocjenjivačkog povjerenstva sastavljenog od tri člana odabrati  najbolje  likovne radove. O rezultatima Natječaja biti će obaviještene sve osnovne škole koje su sudjelovale u Natječaju, a rezultati likovnog Natječaja biti će objavljeni na mrežnim stranicama LAG-a „Bilogora-Papuk“. Svi pristigli radovi biti će primjereno nagrađeni, a najbolji radovi i najbolji razredni odjeli biti će nagrađeni prigodnim paketima.

Škole su obavezne pribaviti privole roditelja učenika koji sudjeluju u natječaju. Svi sudionici likovnog natječaja suglasni su s korištenjem podataka (ime, prezime, razredni odjel ) te objavom likovnih radova na mrežnoj stranici LAG-a „Bilogora-Papuk“. Sudionici  likovnog Natječaja suglasni su i s korištenjem likovnih uradaka u promotivne svrhe LAG-a.

Aktuaele News