VISION LAG-a

Region Bilogora ­ Papuk bereich ist ausgewogene wirtschaftliche, soziale und nachhaltige Entwicklung, modern, technologisch entwickelten Volkswirtschaften, gut ausgebildete Arbeitskräfte, aktive Gemeinde, ausgedrückt, die Besonderheiten ihrer natürlichen, historischen und kulturellen ressourcen, die Region der Chancen und Herausforderungen, bevorzugt zum Leben, Arbeiten und Besuch.

Održana radionica u Grubišnom Polju za natječaj 1.1.2 LRS

Održana radionica u Grubišnom Polju za natječaj 1.1.2 LRS

U srijedu 14.12.2022. održana je radionica u Proizvodno poduzetničkom inkubatoru u Grubišnom Polju za potencijalne prijavitelje na novoobjavljeni LAG natječaj za tip operacije 1.1.2. LRS koji je sukladan tipu operacije 6.3.1. Programa ruralnog razvoja, a koji se odnosi na potporu malim poljoprivrednim gospodarstvima

Tijekom radionice govorilo se o uvjetima prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivim aktivnostima, o kriterijima odabira te o procesu prijave. Na radionici su prisustvovali konzultanti s područja Grubišnog Polja te zainteresirani nositelji OPG-ova. 

Slijedeća radionica vezana uz ovaj natječaj održati će se sutra, u utorak 20.12.2022. u gradskoj vijećnici u Daruvaru u 15:00. 

Aktuaele News