VISION LAG-a

Region Bilogora ­ Papuk bereich ist ausgewogene wirtschaftliche, soziale und nachhaltige Entwicklung, modern, technologisch entwickelten Volkswirtschaften, gut ausgebildete Arbeitskräfte, aktive Gemeinde, ausgedrückt, die Besonderheiten ihrer natürlichen, historischen und kulturellen ressourcen, die Region der Chancen und Herausforderungen, bevorzugt zum Leben, Arbeiten und Besuch.

Rezultati likovnog natječaja

Rezultati likovnog natječaja "PLODOVI JESENI U MOM ZAVIČAJU"

U suradnji s osnovnim školama iz Grubišnog Polja, Daruvara, Končanice, Đulovca, Dežanovca i Sirača, LAG "Bilogora-Papuk" proveo je likovni natječaj za četvrte razrede s nazivom "Plodovi jeseni u mom zavičaju" kako bi podigao svijest o važnosti poljoprivrednih proizvoda i očuvanju okoliša. Natječaju se odazvalo 5 razrednih odjeljenja iz četiri osnovne škole sa sveukupno 23 likovna rada. 


Povjerenstvo za ocjenjivanje radova je 25. siječnja 2021. u gradskoj vijećnici Grada Grubišno Polje odabralo 6 najboljih likovnih radova. Učenici čiji su radovi odabrani kao najuspješniji primiti će nagrade, a LAG "Bilogora-Papuk" počastiti će i svakog učenika njihovih razreda s proizvodima lokalnih OPG-ova, slatkišima i školskim priborom. 

Nagrađeni učenici su sljedeći:

1. mjesto: Denis Zeman, 4.b - Češka osnovna škola Jan Amos Komensky, Daruvar

2. mjesto: Renata Šidak, 4.r - Češka osnovna škola Josipa Ružičke, Končanica - Područna škola Dioš

3. mjesto: Lana Pušić, 4.c - Osnovna škola Ivana Nepomuka Jemeršića, Grubišno Polje

4. mjesto: Hana Gazibara, 4.a - Češka osnovna škola Jan Amos Komensky, Daruvar

5. mjesto: Karlo Vujanić, 4.d - Osnovna škola Vladimira Nazora, Daruvar

6. mjesto: Dalia Rohlik, 4.b - Češka osnovna škola Jan Amos Komensky, Daruvar


Čestitamo nagrađenim učenicima i zahvaljujemo se svima na aktivnom sudjelovanju. Radujemo se ponovnom susretu i novim umjetničkim izražajima!

Fotogaleriju svih pristiglih radova možete pogledati OVDJE

Aktuaele News