LAG VISION

Region of Bilogora-Papuk is an area of balanced economic, social and sustainable development, the modern, technologically developed economies, well educated workforce, active community, with specific natural, historic and cultural resources , region of challenges and opportunities, desirable for living, for work or to visit.

Održana radionica u Grubišnom Polju za natječaj 1.1.2 LRS

Održana radionica u Grubišnom Polju za natječaj 1.1.2 LRS

U srijedu 14.12.2022. održana je radionica u Proizvodno poduzetničkom inkubatoru u Grubišnom Polju za potencijalne prijavitelje na novoobjavljeni LAG natječaj za tip operacije 1.1.2. LRS koji je sukladan tipu operacije 6.3.1. Programa ruralnog razvoja, a koji se odnosi na potporu malim poljoprivrednim gospodarstvima

Tijekom radionice govorilo se o uvjetima prihvatljivosti prijavitelja, prihvatljivim aktivnostima, o kriterijima odabira te o procesu prijave. Na radionici su prisustvovali konzultanti s područja Grubišnog Polja te zainteresirani nositelji OPG-ova. 

Slijedeća radionica vezana uz ovaj natječaj održati će se sutra, u utorak 20.12.2022. u gradskoj vijećnici u Daruvaru u 15:00. 

ACTIVE NEWS