LAG VISION

Region of Bilogora-Papuk is an area of balanced economic, social and sustainable development, the modern, technologically developed economies, well educated workforce, active community, with specific natural, historic and cultural resources , region of challenges and opportunities, desirable for living, for work or to visit.

Rezultati likovnog natječaja

Rezultati likovnog natječaja "PLODOVI JESENI U MOM ZAVIČAJU"

U suradnji s osnovnim školama iz Grubišnog Polja, Daruvara, Končanice, Đulovca, Dežanovca i Sirača, LAG "Bilogora-Papuk" proveo je likovni natječaj za četvrte razrede s nazivom "Plodovi jeseni u mom zavičaju" kako bi podigao svijest o važnosti poljoprivrednih proizvoda i očuvanju okoliša. Natječaju se odazvalo 5 razrednih odjeljenja iz četiri osnovne škole sa sveukupno 23 likovna rada. 


Povjerenstvo za ocjenjivanje radova je 25. siječnja 2021. u gradskoj vijećnici Grada Grubišno Polje odabralo 6 najboljih likovnih radova. Učenici čiji su radovi odabrani kao najuspješniji primiti će nagrade, a LAG "Bilogora-Papuk" počastiti će i svakog učenika njihovih razreda s proizvodima lokalnih OPG-ova, slatkišima i školskim priborom. 

Nagrađeni učenici su sljedeći:

1. mjesto: Denis Zeman, 4.b - Češka osnovna škola Jan Amos Komensky, Daruvar

2. mjesto: Renata Šidak, 4.r - Češka osnovna škola Josipa Ružičke, Končanica - Područna škola Dioš

3. mjesto: Lana Pušić, 4.c - Osnovna škola Ivana Nepomuka Jemeršića, Grubišno Polje

4. mjesto: Hana Gazibara, 4.a - Češka osnovna škola Jan Amos Komensky, Daruvar

5. mjesto: Karlo Vujanić, 4.d - Osnovna škola Vladimira Nazora, Daruvar

6. mjesto: Dalia Rohlik, 4.b - Češka osnovna škola Jan Amos Komensky, Daruvar


Čestitamo nagrađenim učenicima i zahvaljujemo se svima na aktivnom sudjelovanju. Radujemo se ponovnom susretu i novim umjetničkim izražajima!

Fotogaleriju svih pristiglih radova možete pogledati OVDJE

ACTIVE NEWS