VIZIJA LAG-a

Regija Bilogora-Papuk područje je uravnoteženog ekonomskog, društvenog i održivog razvoja, moderne, tehnološki razvijene ekonomije, kvalitetno educirane radne snage, aktivne lokalne zajednice, izraženih specifičnosti svojih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, regija izazova i mogućnosti, poželjna za život, rad i posjećivanje.

Rezultati likovnog natječaja

Lokalna akcijska grupa „Bilogora-Papuk“ u suradnji sa osnovnim školama s područja LAG-a organizirala je likovni natječaj „Životinje u seoskom dvorištu“ za polaznike četvrtih razreda. Natječajem se željelo promovirati ruralni prostor i poljoprivredu kao djelatnost. Likovne je radove dostavilo pet osnovnih škola sa sveukupno 26 likovnih radova.

Povjerenstvo za ocjenjivanje radova je 05. ožujka 2024. u gradskoj vijećnici Grada Grubišno Polje odabralo 5 najboljih likovnih radova.

Nagrađeni učenici su:

1. mjesto: Mateo Vaclavek, OŠ Sirač

2. mjesto: Ema Žabić, OŠ V. Nazora Daruvar

3. mjesto: Tena Raos, ČOŠ J. Ružičke Končanica

4. mjesto: Jan Tesař, ČOŠ J. Ružičke Končanica

5. mjesto: Lea Gjanić, OŠ I.N.Jemeršića Grubišno Polje

LAG "Bilogora-Papuk" nagradit će najuspješnije radove, te počastiti i svakog učenika njihovih razreda s proizvodima lokalnih OPG-ova, slatkišima i školskim priborom. Prigodnim nagradama darivat ćemo i sve učenike koji su svojim radovima sudjelovali na našem natječaju. Čestitamo nagrađenim učenicima i zahvaljujemo na aktivnom sudjelovanju.

Svi pristigli radovi mogu se pogledati u fotogaleriji na linku https://www.lag-bilogora-papuk.hr/hr/galerija/likovni-natjecaj-zivotinje-u-seoskom-dvoristu/54/

AKTUALNE NOVOSTI