VIZIJA LAG-a

Regija Bilogora-Papuk područje je uravnoteženog ekonomskog, društvenog i održivog razvoja, moderne, tehnološki razvijene ekonomije, kvalitetno educirane radne snage, aktivne lokalne zajednice, izraženih specifičnosti svojih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, regija izazova i mogućnosti, poželjna za život, rad i posjećivanje.

Uručene nagrade učenicima najboljih radova na likovnom natječaju

Lokalna akcijska grupa „Bilogora-Papuk“ proteklih je dana posjetila sve osnovne škole sa područja LAG-a koje su sudjelovale na likovnom natječaju „Životinje u seoskom dvorištu“. Ukupno je pet škola dostavilo radove. U natječaju su sudjelovali polaznici četvrtih razreda svojim likovnim radovima na zadanu temu. Svi učenici koji su poslali rad nagrađeni su za svoj trud i sudjelovanje, a posebno smo nagradili prvih pet najbolje ocijenjenih radova koji su svojim uspjehom osigurali poklon paketiće za cijeli svoj razred.

Osnovna škola Sirač, osvojeno prvo mjesto, učenik Mateo Vaclavek

Osnovna škola Vladimira Nazora Daruvar, osvojeno drugo mjesto, učenica 4a razreda, Ema Žabić

Treće i četvrto mjesto osvojili su učenici Češke osnovne škola J. Ružička iz Končanice, područnog odjela iz Daruvarskog Brestovca, Tena Raos i Jan Tesař

Osnovna škola I.N.Jemeršića Grubišno Polje, osvojeno peto mjesto, učenica 4a razreda Lea Gjanić

Posjetili smo i Češku osnovnu škola J.A.Komenskog u Daruvaru čiji su učenici 4a razreda također sudjelovali u natječaju

AKTUALNE NOVOSTI